Nopea laihdutus

Nopea laihdutusKaikki haluaisivat laihtua mahdollisemman nopeasti. Fakta on kuitenkin se, että painonpudotus ei tapahdu hetkessä. Yhdysvaltalainen professori Darlene Sedlock sanoi aikoinaan ” Ei ole mitään yhdessä yössä tapahtuvaa korjausta ylipainoon. Ajan kuluessa kyllä laihdut”.

On tärkeää antaa itselleen aikaa kun tavoitteena on pudottaa painoa. Elä masennu heti ensimmäisellä painonpudotus viikolla jos huomaat, että painosi ei ole tippunut tarpeeksi nopeasti – jatka harjoittelua.

 

Nosta sykettä ja aloita harjoittelu

Jos haluat laihtua nopeasti, sinun täytyy lisätä sykettä nostattava harjoittelu päivittäiseksi tavaksi. Jos nykyinen harjoittelusi ei tuota tyydyttäviä tuloksia, on aika nostaa tehoja.

Jos harjoittelet tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa, harjoittele seuraavalla viikolla kolme kertaa. Jos juoksu lenkkisi kestää puoli tuntia, juokse ensikerralla tunti.

Eräs tehokkaimpia keinoja nopeaan laihdutukseen on intervalli harjoitukset. Intervalli harjoittelu koostuu korkean sykkeen ja matalan sykkeen suoritteiden yhtenäistämisestä. Yksikertainen esimerkki, kävelyä reippaasti 5 minuuttia ja sitten juoksua 5 minuuttia.

Myös Kuntosaliharjoittelu on keskeinen harjoittelumuoto painonpudotuksen aikana. Alkuun riittää kolme kertaa viikossa noin puoli tuntia harjoittelua kerrallaan. Jos sinulla ei ole kuntosaliharjoittelusta kokemusta aikaisemmin, on hyvä kysyä kokeneelta tuttavalta opastusta kuntosalilaitteisiin. Tai jos mahdollista sovi kuntosalisi kanssa, että, voisivatko he antaa lyhyen opastuksen eri kuntosalilaitteista

Nopea laihdutus ja ruokailu

Kun tavoitteena on laihtua mahdollisemman nopeasti on tärkeää pitää aineenvaihdunta korkealla. Syö pieniä aterioita tasaisesti pitkin päivää. Esimerkiksi kolme runsas proteiinista lämmintä ruokaa päivässä pitää aineenvaihdunnan korkealla.

Esimerkkejä ruoka-aineista jotka ovat pääroolissa dieetin aikana:

Kana ja kalkkuna: Kana ja kalkkuna ovat loistavia ruokia nostattamaan aineenvaihduntaasi koska nämä valmisteet sisältävät runsaasti proteiinia. Kun keho saa runsaasti proteiinipitoista ravintoa  ja fyysistä harjoitusta tuloksena on aineenvaihdunnan kiihtyminen.

Parsa: Parsa on erinomainen vihannes koska se saa näläntunteen pois ja sisältää vähän kaloreita.

Maito: Maito jossa on runsaasti kalsiumia auttaa nostamaan aineenvaihduntaa. Maito antaa myös keholle monimuotoisia hiilihydraatteja jotka pitävät insuliini tasosi sopivalla tasolla.

Tärkeä osa laihduttamisessa on välttää syömästä hiilihydraatteja. Ruokavalion pitäisi koostua pääsiassa proteiinista sekä hyvistä rasvoista. Niin sanottu vähähiilihydraattinen ruokavalio on tullut erittäin suosituksi myös laihduttajien keskuudessa.

Laihdutustuotteista apua painonpudotukseen

Jos tunnet, että kova harjoittelu ja tarkka syöminen ei tuota haluttaja tuloksia niin voi olla hyvä aika harkita laihdutusvalmisteen käyttämistä. Laihdutustuotteet voi todellakin toimia ja niihin tutustuminen ja kokeileminen on usein jopa ilmaista.