5 vinkkiä kuinka pudotat 5 kg painoa pois

Jos haluat pudottaa 5 kiloa painoa mutta et kuitenkaan halua ostaa kuntosalikorttia tai muuten hikoilla, niin tee seuraavat muutokset jokapäiväiseen elämääsi:

 

 

1. Valmista itse omat ateriasi. Elä syö kaupan valmisruokia ja jätä kiinalainen lounas väliin. Tee itse kaikki ateriat joita päivän aikana syöt.  Tällä tavoin tiedät tasan tarkkaan mitä suuhusi pistit.

2. Jätä limpparit ja sokerimehut kokonaan pois ruokavaliosta. Nämä sisältää suuren määrän turhia kaloreita jotka eivät edistä laihtumista. Korvaa nämä vedellä ja maidolla.

3. Kävele töihin. Kävelemällä töihin saat arvokasta hyötyliikuntaa. Reipas kävely riittää ainoaksi liikkunnaksi mitä tarvitset  5 kilon tiputtamiseen. Kävelemällä töihin säästät vieläpä rahaa ja luontoa.

4. Nuku tarpeeksi. Nuku vähintään 8 tuntia yössä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset jotka nukkuvat alle 8 tuntia vuorokaudessa ovat alttiimpia ylipainolle. Mene nukkumaan ja herää jokapäivä samaan aikaan.

5. Pidä kasvisruokapäivä. Anna ruuansulatukselle yksi ”lepopäivä” viikossa pitämällä vegaanipäivä.  Tämä on hyväksi mielellesi ja kehollesi.

Näitä yksinkertaisia ohjeita noudattamalla tulet pudottamaan painoa nopeassakin ajassa. Tämän lisäksi myös mielesi ja yleinen jaksamisesi tulee kohentumaan merkittävästi.